Mar 24th Iščemo novo članico ali člana ekipe v administraciji IT podjetja!

Te včasih označijo za „geeka“ (oziroma „geekico“:)  ker si znaš sam/a rešiti vse svoje (in sosedove) računalniške težave?Te kupi papirjev na mizi nikakor ne zmedejo (kvečjemu motivirajo!) in se znaš organizirati?Si rad/a v dobri družbi, nepogrešljiv člen ekipe in si želiš novih izkušenj? Si pripravljen/a na službo, v ... Preberi več »

Feb 9th Iščemo "mojstra prodaje" v spletni trgovini z IT opremo!

Rad/a komuniciraš s strankami in ti leži delo z ljudmi?Imaš izkušnje z delom v spletni ali fizični trgovini?Se spoznaš na računalnike, strežnike in te nasploh zanima hardware? Morda si ti tisti ali tista, ki ga iščemo!Naša spletna trgovina išče novega skrbnika. Tvoje delo bo obsegalo nabavo in prodajo računalniške ter strežniške ... Preberi več »

Feb 6th Iščemo novega sodelavca ali sodelavko na področju marketinga!

Obvladaš besede, tekste in rad/a tržiš storitve, s katerimi so stranke zadovoljne? Se spoznaš na splet in informacijske tehnologije? Si naveličan/a monotonega dela in dolgočasnih sodelavcev ali iščeš nove izzive? Pridruži se naši mladi ekipi, polni pozitivne energije in novih zamisli ter drugačnih pristopov.Iščemo eno in edino osebo ... Preberi več »

Aug 30th Prenos poslovanja na novo podjetje iSERVER d.o.o.

Z veseljem Vas obveščamo, da bomo s 1.9.2016 zaradi optimizacije poslovanja, lažje ter bolj učinkovite tehnične podpore ter z namenom združitve celovitih storitev v eni blagovni znamki pričeli poslovati pod novim imenom ter z novim transakcijskim računom:iSERVER d.o.o.Slance 83221 TeharjeSlovenijaID za DDV: SI96921595TRR: SI56 6100 0001 ... Preberi več »

Aug 5th Delovno mesto - Vodja & prodajnik v spletni trgovini z IT opremo

Iščeš zanimivo in dinamično delo v sproščeni ekipi? Morda si pravi za nas. Iščemo motiviranega in zanesljivega sodelavca za delo v spletni trgovini, ki se ukvarja z odkupom, prodajo in posredništvom IT opreme (strežniki, delovne postaje, komponente, rezervni deli, računalniki) ter svetovanjem. Novi sodelavec bo prevzel kompleten ... Preberi več »

Apr 20th Iščemo sodelavca na področju Linux sistemske administracije

Si mlada, energična, zanesljiva in izkušena oseba na področju Linux ali Unix sistemske administracije? Formalna izobrazba nas ne zanima, bolj cenimo izkušnje, iznajdljivost, karizmo in iščemo tisti "klik" s celotno ekipo!Naloge, ki jih bo novi sodelavec pomagal izpolnjevati:- skrb za tehnično podporo na pretežno Linux ali UNIX operacijskih ... Preberi več »

Apr 14th Iščemo sodelavko ali sodelavca za marketing oziroma trženje

Si mlada, zanesljiva, poštena in komunikativna oseba (m/ž) z izkušnjami na področju trženja oz. komerciale? Morda iščemo ravno tebe! Seveda ne gre brez nekaj pogojev:- poštenost, zanesljivost, skrbnost, komunikativnost, organiziranost- starost nad 18 let, lasten prevoz in izpit- poznavanje IT storitev in izkušnje s podobnim delom- znanje ... Preberi več »

Dec 9th Nov strežnik namenjen VPS gostovanjem!

Pozdravljeni, z veseljem vas obveščamo da smo vzpostavili popolnoma nov strežnik, namenjen VPS gostovanjem, ki bo nadomestil enega od starejših modelov. Gre za profesionalen HP strežnik s sledečo konfiguracijo: HP DL360p Gen82x Intel Xeon 8-core E5-2650 2.0 GHz192 GB RAM 2 GB FBWC P420 RAID kontroler8x 1.2 TB SAS HP 2.5" v RAID10100 Mbit ... Preberi več »

Oct 23rd Pomembno obvestilo - vzdrževalna dela in nadgradnje dne 24.10.2015

Z veseljem vas obveščamo, da bomo v noči s petka na soboto, 24.10.2015 izvajali nadgradnje našega omrežja in opreme. Med pomembnejšimi novostmi so:- nadgradnja obstoječih strežnikov gostovanje1, reseller1 in cpanel z dodatnim pomnilnikom (RAM) kar bo izboljšalo delovanje storitev- nadgradnja VMware ESXi sistemov za virtualizacijo, kar bo ... Preberi več »

Sep 17th Nadgradnja strežnika v Nemčiji

Obveščamo vas, da opravljavljamo nadgradnjo strežnika v Nemčiji, ki bo odslej precej bolj zmogljiv. Specifikacije so sledeče:

Intel Xeon E5-2620 6-jederni procesor
32 GB RAM DDR4
2 TB prostora na disku
100 Mbit povezava

Naše storitve bodo zato na tej lokaciji delovale še hitreje in bolj zanesljivo!

Powered by WHMCompleteSolution